banner

Våra varumärken

 

 

inicio


inicio betyder början, början på något nytt. Under detta varumärke presenterar vi våra ljus och servetter. Vi arbetar för att skapa familjer och försöker hålla en tydlig linje med mönster, färg och form.  Koncepten är lätta att applicera direkt i butik. Vi erbjuder ett brett sortiment inom ljus och servetter som uppdateras inför varje säsong. Vi arbetar nära den skandinaviska marknaden där vi bevakar de trender och nyheter som finns för att hålla våra kollektioner intressanta och uppdaterade.

 

 

 

Bouquet

Bouquet är vår populära tvålserie. Familjen har på senare tid utökats med ansiktsservetter och näsdukar.

 

 

 

 

ONLINE

Online är ett varumärke som funnits på den svenska marknaden i många år. Basen har varit den populära tvålen, som nu fått nya familjemedlemmar i Online Balans. I serien Online Balans hittar du bl.a. Badskum, Badsalt, Bodyscrub, Bodybutter och Handkräm.

 

 

jax

Jax är varumärket som representerar våra produkter inom städ/grovkem. Här hittar du produkter som diskmedel, sköljmedel och rengöringsartiklar.

 

 

Serve

Under varumärket Serve presenterar vi vår kollektion av engångsartiklar: glas, tallrikar, bestick, fryspåsar, folie och kaffefilter. Produkter som underlättar din vardag och även piffar upp en härlig trädgårdsfest. ”To serve and protect your food and day”.

 

 

 

Pro Sport

Prosport är serien till de aktiva männen. Basen består av deodorant och dusch i flera olika varianter och storlekar.

 

 

 

Bi-Es

Våra parfymer och deosprayer säljs under varumärket Bi-Es.

 

 

 

Sjöbogården

Under Sjöbogården erbjuder vi ett brett sortiment av prisvärda produkter till våra husdjur.