Hållbarhet

På Beson, och i linje med Humble Group, vill vi göra affärer ansvarsfullt, etiskt, ödmjukt och med hållbarhet i tankarna. Vi uppmuntrar nya idéer och nya sätt att arbeta för att hela tiden bli bättre. Flera av våra produkter är svanenmärkta och många av våra engångsartiklar är tillverkade av papper från skogar som fått växa upp enligt hållbarhetsprinciper (PEFC). Vi är noga vid val av producenter. Vi värdesätter de som har samma affärsfilosofi som vi, där verksamheten kännetecknas av ärlighet och en vilja att utvecklas. Vi åtar oss att alltid eftersträva respekt och främjande av mänskliga rättigheter genom hela vår värdekedja. Humble Group ansluter sig till principerna som beskrivs i FN:s vägledande principer om företag och mänskliga rättigheter.

Nordic Swan Ecolabel, Svanenmärket, är en Nordisk officiell miljömärkning som ställer krav på hela värdekedjan och bidrar till arbetet för ett hållbart samhälle.

FSC

Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som uppmuntrar till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Det är en ursprungsmärkning för trä, förpackning och papper där man garanterar att skogen återplanteras.

Vegansymbolen står för produkter som inte innehåller några animaliska produkter eller biprodukter och som inte har testats på djur.

vegan

Med en dermatologisk hudvårdsprodukt kan du känna dig trygg med att den innehåller snälla, men fortfarande effektiva ingredienser som är rekommenderade av hudläkare. Den passar även personer med känslig hy då den inte irriterar huden.

Dermatologiskt testad

Våra förpackningar märkta med denna symbol är noggrant utformade på detta sätt av en enkel anledning: så att de kan användas om och om igen och inte blir avfall i hav, floder och stränder.

Återvunnen hållbarhet

Läs mer om Humble Groups åtaganden här:

Shopping cart

0
image/svg+xml

Varukorgen är tom

Continue Shopping