Fiona&Friends guld

Handtvål - Duschkräm - Doftljus - Doftpinnar

Fiona&Friends Original

Original

En enkel och tidlös design med en flytande, mild och skonsam formula. Här finns handtvål med matchande duschkräm i en stor och smidig pumpflaska i olika doftkombinationer. Extra praktiskt i duschen. Idén till denna familj föddes när samhället hade extra stort fokus på handhygien. Varje produkt är därför märkt med en informativ text om ”How to”, som en del av designen.

Decor

Fina mönster som livar upp badrummet. I familjen finnes matchande handtvål, duschkräm, handkräm, doftpinnar och doftljus i olika storlek. Vi jobbar fram mönster efter säsong och släpper även varje år minst ett nytt julmönster. I denna familj fokuserar vi på blommiga och naturnära mönster som ger rummet en varmare och välkomnande känsla.

Fiona&Friends handtvål och duschkräm
Fiona & Friends handtvål

Recycled

Vi är väldigt stolta över vår recycle-familj. Här har du en mild och skonsam tvål i en modern pumpflaska av 100% återvunnen plast. Formulan är vegansk och dermatologiskt testad samt helt fri från microplaster. I denna samling hittar du matchande doftljus, badskum och badsalt. Skäm bort dig själv, eller en vän, och skapa ett eget hemmaspa-kit med matchande produkter. Följ oss på instagram för mer inspiration @fionafriends.se.

Basic

En familj av produkter som är utformad med fokus på det enkla. Prisvärda produkter som erbjuds i Handtvål, Refill och Duschkräm. Funktionella förpackningar med uppskattade dofter och mönster, som arbetas fram och växlas efter årets olika säsonger.

Fiona&Friends Basic
Fiona&Friends Linen water and Room spray

Home

En serie av produkter till hemmet, kontoret eller helt enkelt där du känner för att fräscha upp lite. Skapa en härlig atmosfär med Doftljus, Doftpinnar, Linnevatten och Rumsspray med inspiration från naturen.

How to wash your hands

Wash your hands for at least 20 seconds. How to wash your hands: Wet your hands and apply plenty of soap. Lather your hands by rubbing them together with the soap. Rub the back of your hands and between the fingers. Rub your thumbs. Rub your fingertips. In the palm of your hand. Rinse your hands. Dry your hands using a paper towel. Use the paper towel to turn off the tap.

Dermatologisk hudvård

Du kan ofta höra att en produkt är dermatologiskt testad. Det innebär att produkten har blivit testad av människor för att se om den skapar någon irritation på huden. Står det att produkten är dermatologiskt testad så betyder det i sin tur att den är godkänd i ovan typ av test. Dermatologisk hudvård innebär också att den är rekommenderad av dermatologer och hudläkare.

Leverantör av handtvål

The story

Kroppsvård framtagen med en enkel idé i botten och en bred målgrupp i sikte. Med Henne i fokus vill vi utveckla produkter som marknaden efterfrågar.

Fiona&Friends är en mild och väldoftande produktserie med Design, Kvalitet och Hållbarhet i fokus. Vi tänker långsiktigt och målet är att bygga ett varumärke med variation som bygger på ett flertal olika familjer. Familjer i vilka vi alla kan hitta våra egna favoriter.

Vill du veta mer om våra produkter?

Showing 1–24 of 53 results

Shopping cart

0
image/svg+xml

Varukorgen är tom

Continue Shopping