Med fokus på en levande portfölj

Om oss

Grundat: 1986

Bakgrund: Allt började med ett parti fryspåsar, beställda från källarförrådet hemma i Ullared. Resten är som man säger – historia.

Adress: Hammervägen 4, Varberg

Anställda: 20-25 st

En del av Humble Group:  2021 blir Beson en del av Humble Group, en ung, dynamisk och nytänkande FMCG-koncern som består av 25+ snabbväxande entreprenöriella bolag. En del av en stor koncern, men fortfarande med samma familjeanda.

 

Vi på Beson

Med ambitionern att sälja prisvärda produkter inom dagligvaruhandeln, förser vi idag den skandinaviska marknaden med artiklar inom vardagsförbrukning – produkter som gör vardagen lite enklare.

Vi drivs av att presentera en attraktiv portfölj och jobbar hela tiden för att utveckla och förbättra vårt sortiment. Tillsammans med våra kunder och producenter arbetar vi fram de produkter som marknaden efterfrågar, vilket gör oss till en flexibel samarbetspartner. Det sker under våra egna varumärken eller under private label. Du som kund avgör.

Hos oss är vägen kort mellan tanke och resultat. Vi tror på långsiktiga samarbeten och värdesätter goda relationer. I över 36 år har vi samlat på oss stor erfarenhet och gedigen branchkännedom, vilket gör att vi idag är i framkant gällande:

LOGISTIK

SERVICE

SORTIMENT

Kom och hälsa på oss!

Ni är varmt välkomna till vårt showroom på Hammervägen 4 i Varberg. Här kan ni se hela vårt sortiment i verkligheten och sitta ner och prata med oss.

Maila oss på info@besongross.se för att boka tid.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Fortsätt handla