Cameleo - Leverantör av hårfärg, schampo, balsam och skäggvård

Skapat av experter inom hårvård och hårfärg

Cameleo hårfärg

Hårfärg

High Conditioning Enhancer-teknologi som säkerställer ett intensivt och långvarigt färgresultat, täcker över gråa hår och vårdar håret intensivt med sitt unika Omega plus-serum. Serumet innehåller fem naturliga oljor (macadamia-, sesam-, majs-, solros-, och olivolja) med fuktgivande och slätande Omega 3-6-7-9 fettsyror som skyddar hårets struktur. Resultatet är en vacker hårfärg med otrolig glans som håller i många veckor.

Schampo och Balsam

Vare sig du har torrt och sprött hår som behöver extra fukt, livlöst hår som behöver volym eller färgat hår som behöver bevaras, har Cameleo schampo den perfekta lösningen för dig. Varje produkt är noggrant formulerad för att leverera omedelbar återfuktning, näring och skydd till ditt hår. Schampo och balsam med olika fokus. Keratinschampo, arganolja, silverschampo, med hampaolja och för skadat hår.

Cameleo hair color cream

Skägg och Mustasch

Skägg och mustaschprodukter som återfuktar både hår och hud. Vi har produkter för både styling och återfuktning med ingredienser utformade för att ge näring, återfukta och vårda skägget och den underliggande huden på bästa möjliga sätt. De hjälper till att förbättra skäggets hälsa och utseende och tillför lyster och behaglig doft. 

Vill du veta mer om våra produkter?

Showing 1–24 of 44 results

Shopping cart

0
image/svg+xml

Varukorgen är tom

Continue Shopping